Înţelege-ţi mai bine partenerul! Alege o Relaţie împlinită!

poster1

 Informaţii  înregistrare: 0723.646.635

Înregistrare

V-aţi întrebat deseori:

  • De ce se comportă soţul/soţia mea în felul acesta?
  • De ce nu pot înţelege ce vrea să spună de fapt?
  • De ce nu înţeleg modul în care ia deciziile soţul/soţia mea?
  • De ce este aşa de greu să găsim modalităţi de a îmbunătăţi comunicarea şi de a rezolva constructiv conflictele?

Acestea sunt cele mai comune întrebări cu care se confruntă cuplurile, căsătorite sau nu.  Când tipul de personalitate al soţului/soţiei rămâne un mister, confuzia creată generează conflicte şi împiedică rezolvarea lor.

Pentru a ajuta cuplurile în a găsi răspunsuri la aceste întrebări, Dr. John Schwaiger & Cristina Dragomir vor prezenta principii Biblice şi instrumente practice care vă vor echipa pe dumneavoastră şi partenerul dumneavoastră pentru: 

  • a câştiga o nouă perspectivă despre propriul tip de personalitate şi cel al partenerului, a caracteristicilor unice şi cum acestea vă influenţează relaţia
  • a reduce neînţelegerile, confuziile, conflictele şi
  • a vă îmbogaţi şi dezvolta relaţia cu partenerul.

 Dr John SchwaigerDr. John Schwaiger –Fondatorul şi Preşedintele Careerformation, Inc. A scris Descoperind Cariera pe care să o iubeşti – GHID COMPLET de planificare a carierei. A susţinut seminarii de dezvoltare şi planificare a carierei; Descoperă-ţi unicitatea dăruită de Dumnezeu; Workshopuri pentru Dezvoltarea şi Evaluarea Echipei în Şcoli, universităţi şi organizaţii din 40 de ţări. Are un doctorat în Consilierea Carierei, MBA şi BS în Comunicare. A condus numeroase seminarii, traininguri şi sesiuni de consilere în Romania în ultimii 9 ani.

Cristina Dragomir

 

Cristina Dragomir –este Consilier de carieră şi Asociat Career-formation. Ea şi soţul ei au experienţă de peste 15 ani în lucrul cu studenţii, în România, Asia şi SUA. Lucrează în cadrul Fundaţiei Romania Pro-Culture susţinând programe de dezvoltare personală, profesională şi spirituală şi consiliere pentru oameni de afaceri, antreprenori, organizaţii. Ea şi soţul ei au două fiice.

Programul seminarului

Înregistrare